opc_loader

 HORLOGES-BANDJES-BATTERIJEN

 Ook verkoop aan huis

Merken
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

GUESS

Guess GC Horloge Collection

De GC Horloge Collection van Guess bevat de absolute tophorloges van het merk Guess. Sublieme GC horloges voor heren én dames. De GC Guess Collection bestaat uit zeer stijlvolle kwaliteitshorloges in chique kleuren en voorzien van Zwitserse uurwerken.

De Swiss Made GC watches garanderen een perfecte tijdsweergave. De herenhorloges en dameshorloges van GC Guess kenmerken zich door de perfecte afwerking en het hoogwaardige materiaalgebruik. Met een GC Guess horloge draag je een exclusief en subliem vormgegeven sieraad.

Elk horloge wordt door ons standaard geleverd met 2 jaar volledige garantie(tenzij anders vermeld). Mocht jouw horloge binnen de garantietermijn gebreken vertonen dan kunt je het horloge naar ons opsturen waarna het gerepareerd wordt volgens de geldende garantiebepalingen

Design met oog voor detail

Bij een aantal GC dameshorloges van Guess vind je fraai afgewerkte wijzerplaten van parelmoer en lunetten met ingelegde kristallen. De GC herenhorloges ogen chique en stoer tegelijk. De GC Guess horloges werden met oog voor detail ontworpen en gemaakt. Je mag dan ook een echt kwaliteitshorloge verwachten.

Het GC Guess dameshorloge assortiment bestaat voornamelijk uit subtiele horloges met een kastdoorsnede tussen de 33-37 mm.

Alle GC horloges hebben hard en krasvrij saffierglas dat een heldere blik op de wijzers en de wijzerplaat garandeert. Dit glas wordt vooral gebruikt bij de duurdere en exclusieve horloges.

GESPREID BETALEN !    ACHTERAF BETALEN !    LAAGSTE PRIJSGARANTIE !   GRATIS VERZENDING !

Filters
€ 99
€ 340
Merken
Artikel 1 tot 55 (van de 55 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 55 (van de 55 artikelen). Resultaat:1